Lapostető szigetelés puhabbal

Az elöregedett, az időjárás viszontagságai által megviselt, avagy hanyagul szigetelt lapostetők esetében gyakori problémát jelentenek a beázások. A lapostető szigetelés purhabbal időtálló megoldást nyújt ezen gondokra. A Purhab Center szakemberei gyors és hatékony munkát végeznek, rövid idő alatt képesek a teljes tető szigetelésére.

Lapostető szigetelés – miért érdemes a purhab mellett dönteni?

A zárt cellás purhab szigetelés kitűnő védelmet nyújt az időjárás, hőhidak és beázások ellen. Applikálása egy speciális szórópisztollyal történik, aminek köszönhetően rövid idő alatt nagy felület lefedhető. Az applikálást követően a purhab felhabosodik, majd kis idő múlva kikeményedik. Habosodás közben kitölti a különböző lyukakat, réseket és hézagokat, ezáltal teljes védelmet nyújt. Az esetek többségében az előző szigetelőréteget nem szükséges eltávolítani, így ezzel jelentős idő és energia megtakarítható. A purhab szinte bármilyen felületen megtapad, így alkalmazása szinte bárhol lehetséges.

Lapostető szigetelés – a purhab előnyei:

  • Légzárás: a habosodás során a purhab kitölti a hézagokat, ezáltal légmentes tömítést hoz létre.
  • Tartósság: a purhab keményedés után nem esik össze, hosszú évekig fenntartja alakját. Ellenáll a penésznek és a nedvességnek is.
  • Könnyed applikálás: speciális szóróeszköz segítségével kerül fel a kívánt felületre, rövid idő alatt nagy felületen elvégezhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.