Eldöntötted, hogy idén nem hotelben száll meg a család? Ráuntatok a folyamatos szálláskeresgélésre és a hihetetlenül magas árakra? Nem akartok folyton a ki- és becsekkolásra várni vagy a reggeli megszabott időpontjára?

Béreljetek lakóautót és utazzatok kedvetekre. Élvezzétek a természet adta lehetőségeket, induljatok és érkezzetek kedvetek szerint.

Felmerülő kérdések a lakóautó bérléssel kapcsolatban

A lakóautók bérlésével kapcsolatban azonban sok kérdés felmerülhet. Egyrészt annak biztosítása, eltartása, vezetése.

A lakóautókat B típusú jogosítvánnyal is tudjátok vezetni, cégünk teljes körű biztosítást vállal a lakóautókra. Továbbá folyamatos szervízelés alatt állnak a járművek, így ezeken egyáltalán nem kell aggódni.

A másik kérdés a lakóautók parkolási lehetősége lehet. Vannak ugyanis elkülönített parkolók lakóautók számára. Ezeket azonban nehéz lehet megtalálni. Főleg, ha először indultok lakóautós kirándulásra.

Lakóautó parkoló keresővel a kényelemért

A mai modern világban nem kérdés, hogy az interneten kell először keresni. Ehhez azonban tudunk egy jó tippet adni. Ez pedig nem a Google térkép vagy más navigációs applikáció.

A Stellplatz Europe alkalmazása tulajdonképpen egy lakóautó parkoló kereső. A Stellplatz-cal könnyedén találhat lakóautójának parkolóhelyet.

A Stellplatz Europe alkalmazás elérhető az Android és az Apple alkalmazás áruházában is.

A Stellplatz Europe használata

Amint azt már említettük, a Stellplatz használata igazán könnyű. Hasonlóan működik, mint egy navigációs alkalmazás. Az applikációba belépve egy térképet látunk. Be tudjuk állítani, melyik országban vagyunk. A régió kiválasztása után pedig rögtön megmutatja az alkalmazás, hol vannak a közelben elkülönített parkolók lakóautók számára. Ezek általában valamilyen kempingezésre kijelölt helyek. Magyarországon például van Mártélyon, Balástyán, a Balaton környékén nagyobb számban.

Az adott helyszín kiválasztva azt is megtudhatjuk, hogy milyen funkciók elérhetőek a kempingben. Ezt különféle piktogramok jelzik. Van-e tisztálkodási lehetőség, étterem, toalett, iható víz, áram. A legtöbb kempinghelyen van elkülönített parkoló lakóautók számára. Azonban vannak olyan parkolók, kijelölt helyek, ahol nincs mindenre lehetőség. Persze, mindezt az alkalmazás jelzi nekünk.

Az alkalmazásnak van keresője, amiben tudunk szűrni is igényeink szerint.

Mit nyújt tehát nekünk a Stellplatz Europe alkalmazása?

  • megmutatja hol vannak a közelben a kempinghelyek
  • hogy az adott helyszínen mire van lehetőséged (wc, étkezés, parkolás)
  • kiválaszthatod melyik országban szeretnél kempinghelyet keresni

 A Stellplatz alkalmazást mindenképpen csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki lakóautóval szeretne kirándulni.

Ha lakóautót keres, akkor pedig mindenképpen keresse fel a luxuslakoauto.hu-t.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.