Az ingatlanok többségénél a hőveszteség kiváltója a nem megfelelően szigetelt födém és mennyezet. Ehhez képest az oldalfalakon és a homlokzaton keresztül sokkalta kevesebb hő távozik. Ebből adódóan a födém szigetelésére érdemes nagy hangsúlyt fektetni, ugyanis ezáltal a fűtési számlák jelentősen csökkenhetnek.

Födém szigetelés purhabbal

A födém szigetelés purhabbal egy sokszorosan megtérülő befeketetés. Egy energiatakarékos ingatlannal csak profitálni lehet. A zártcellás purhab szigetelésnek számos pozitív tulajdonsága van. Kiváló hőszigetelő és vízzáró tulajdonságokkal rendelkezik, véd a hőhidak és a pára ellen is. Felhordható régi és újépítésű épületek esetén is, sőt később vastagítható is a réteg, amennyiben még effektívebb szigetelésre van szükség. Applikálása rövid idő alatt elvégezhető, száradási ideje nem több pár óránál.

A födém szigetelés purhabbal az egészségre is ártalmatlan, nem penészedik, nem esik össze az idő múlásával sem. Kiválóan véd a szél, hó és az eső ellen is. További pozitívuma, hogy szinte bármilyen anyagon megtapad, mindössze egy jelentősebb takarításra van szükség előtte. A többi szigetelőanyagnál sokkalta jobb szigetelési értékekkel rendelkezik.

Amennyiben érdekli a födém szigetelés purhabbal, hívja a Purhab Center munkatársait!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.